DV Hotspot på Imac

IMG_1338

När min Windowsdator brakade ihop så rasade även min hotspot. Nu har jag två stycken Mac datorer så klart man var tvungen att prova om det går att köra hotspoten på den ena av dom. Så det första jag gjorde var att ladda ner Parallels Desktop som skapar en virtuell dator. Därefter så laddade jag ner min Windows från Microsofts sida och det funkade finfint. Jag installerade Visual C++ och installerade. Nu var burken klar för test så in och ladda ner Control center för min DV-sticka och sen kom det stora ögonblicket, skulle det fungera?

Ta mig tusan så funkade det, det enda som man märker är att den kan logga ur och in ett antal gånger på den modulen du lägger dig på, men annars funkar det klockrent!

Skrivet av SA5BHL

Leave a Reply

CommentLuv badge

Powered by WordPress Lab